Weekendje Wiesbaden en Mainz
Door: MT
23 Mei 2006 | Duitsland, Maximiliansau
afgelopen weekend zijn we Zaterdag naar Wiesbaden geweest en op de terugweg kwamen we langs Mainz dus zijn we daar ook nog wat doorheengelopen.
Wiesbaden zou een erg mooie stad zijn had ik gehoord. het is ook een mooie stad maar niet bijzonder mooi vond ik. wat wel leuk was dat er net de CDU landestag was en daarom was er een demonstratie van de tegenstanders. we hebben niet echt veel mensen gezien in verhouding tot de polie die er aanwezig was, echt de polie inzet was zowat 2 op 1 demonstrant, overal waar je keek politie busjes echt super veel, en allemaal flink uitgerust in hun ME uniformen.
In Mainz begon het erg hard te regenen en te onweren, en wij stonden net een eind weg van beschutting, dus we kwamen doorweekt aan bij een afdakje, dat was wat minder prettig.
maar het eten, zuurkool met worstjes maakte veel goed. de zuurkool was erg lekker, heel verfijnde smaak.
zondag naar Frankrijk gefietst, dus ik kan nu zeggen dat ik helemaal naar Frankrijk op de fiets ben geweest ;)
en smiddags nog naar Karlsruhe gegaan en daar lekker wat in het zonnetje gezeten en wat rondgelopen, was lekker.
verder is mijn stage een beetje saai aan het worden, mijn chef is op vakantie, maar hij werkt wel gewoon! dus een beetje vreemde situatie. maar ik zit nog steeds te wachten op zijn reactie op mijn voorstellen dus ik heb momenteel niet echt veel te doen jammer genoeg.
Heb trouwens net weer gekookt! gebakken aardappeltjes met kip, smaakte goed. ik wil eigenlijk wel meer koken maar ik kan tussen de middag steeds warm eten in het bedrijfsresturant voor een prijs waar ik zelf niet voor kan koken, en vaak vindt ik 2 keer op een dag warm eten wat te veel van het goede.
maar Wie geht es mit dir?
Groeten Merten
maar Wie geht es mit dir?
Groeten Merten
23 Mei 2006 - 18:54
Herman:
Tja, mit uns geht 's wohl!
Ga zo door, met koken. We kunnen er nog baat bij krijgen in Ede.
Stage wordt een beetje boring, begrijp ik. Kijk of je er op een andere manier wat leuks van kan maken. In het weekeinde doe je dat al, nu nog opverdag door de week. -
30 Mei 2006 - 11:19
Joke:
nou Merten als je weer thuis bent willen we van jou kook kunst graag eens genieten, leuk hoor . groet mama -
03 Juni 2006 - 17:57
Meike:
He die Merten, horen we weer eens wat nieuws van je? Wat spook je allemaal uit in DL? Hoop wat van je te horen! -
05 Juni 2006 - 20:20
Bram:
hee merten Gaat ie lekker daaro in deutschland het wk staat voor de deur heb al een oranje wehrmacht helm gekocht hehe!!!
laat ze een poepie ruiken daarzo en succes jognen ben benieuwd naar verhalen !
groeten
bram van leeuwen