Bijna vertrekken - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van merten - WaarBenJij.nu Bijna vertrekken - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van merten - WaarBenJij.nu

Bijna vertrekken

Door: MT

Blijf op de hoogte en volg

24 Februari 2006 | Duitsland, Berlijn

nog even een kort berichtje voordat ik naar Duitsland ga.
het gevoel dat ik nu voor een langere tijd weg ga begint nu echt wel flink op te komen. tis een beetje dubbel gevoel, aan de ene kant wil ik erg graag naar Duitsland en stagelopen en alles wat daarbij hoort. maar aan de andere kant ben ik er ook wel een beetje zenuwachtig voor, ik stap in een compleet andere wereld waar ik opnieuw mijn plek moet zien te vinden en daar zie ik toch wel wat tegenop.

maar het komt allemaal wel goed, morgen vroeg op en dan de auto inpakken, met alle troep die ik mee neem, en dan de kamer lekker wat inrichten als ik daar ben, en zondag de omgeving wat verkennen.

dus ik zou zeggen, het beste allemaal, ik denk dat ik loop of eind volgende week wel weer wat kan laten horen en vindt het altijd leuk om wat van jullie te horen.