in Duitsland - Reisverslag uit Maximiliansau, Duitsland van merten - WaarBenJij.nu in Duitsland - Reisverslag uit Maximiliansau, Duitsland van merten - WaarBenJij.nu

in Duitsland

Door: MT

Blijf op de hoogte en volg

26 Februari 2006 | Duitsland, Maximiliansau

Hallo allemaal,

Zaterdag werd ik hier door mijn ouders gebracht met 2 fietsen die de hele reis schreef na achteren leken te vallen, wat er voor zorgde dat het een spannende rit was. Maar we zijn heelhuids aangekomen, en konden toen niet de straat in waar mijn kamer is, het was carneval!! Gelukkig konden we nog net voor de stoet uit bij mijn kamer komen, alwaar we de auto gelukkig in een sfeervol Duits hofje achter gesloten deuren konden parkeren. En onder het “genot” van de knalharde muziek konden we leuk uitpakken.

Maar de kamer maakt veel goed, ik heb een zit/slaapkamer van +-25m^2 groot met een hele grote slaapbank en daarbij een lekkere stoel. En dan hebben we nog een ruime keuken en als of het nog niet genoeg is nog een hele grote badkamer met ligbad. En het is allemaal ingericht in de jaren 50/60 stijl, best smaakvol als je er van houdt.

De omgeving hier is zo plat als een pannenkoek omdat ik hier in een rijn dal zit. Vandaag zijn we ook even een rondje wezen rijden in de omgeving richting het zwarte woud. Het is daar erg mooi, allemaal bochtige wegen waar je lekker op kunt racen langs rechte bergkliffen, erg spectaculair en dichtbij! Alleen hebben mijn ouders de auto weer mee genomen naar huis, dus ik zal alles op de fiets moeten doen.
Maar dat kan ook prima, ik zit ongeveer 15/20 minuten fietsen af van DC worth.

• 27 Februari 2006 - 06:48

Dad:

Merten,

Je eerste dag vandaag bij Daimler, dat was wat, zeker?