Munchen - Reisverslag uit Maximiliansau, Duitsland van merten - WaarBenJij.nu Munchen - Reisverslag uit Maximiliansau, Duitsland van merten - WaarBenJij.nu

Munchen

Door: MT

Blijf op de hoogte en volg

09 April 2006 | Duitsland, Maximiliansau

Net terug van een weekendje Munchen, was zoals elk stedetrip weekend erg leuk en gezellig.
Zaterdag erg mooi weer gehad en lekker rondgelopen en zondag was het helaas wat regenachtig.
Zaterdag avond waren we in een heuse biergarten beland! Echt ongelofelijk als je ziet van de masaalheid van zo iets. Er zaten meer dan 600 mensen wel en echt groot!! Ook het bier was groot, een hele liter per pul, na 1,5 liter heb ik het maar voor gezien gehouden met het bier. Dat bier viel bij mij niet zo super ik was namelijk best moe en dan veel bier is niet zo’n verstandige combi.
Foto’s komen nog, zodra ik weer via internet kan banken, dus die houden jullie te goed.

Het weekend hiervoor ben ik zaterdag samen met de andere Nederlander die hier zit naar een techniekmuseum geweest die echt hele leuke dingen had staan, zoals de concorde op het dak, en nog de Russische kopie daarvan, maar er stonden te veel spullen en prullen tussen dus dat was wat jammer.
En die zondag ben ik na lekker uitgeslapen te hebben eens een rondje gefietst van 13:30 tot 18:00 dus aan het eind was mijn energie wel een beetje op, maar wel leuk gehad.

Maar hoe is het met jullie in Nederland of andere verre streken?

• 09 April 2006 - 18:48

Herman:

Merten,

Leuk weer wat van je te horen. Jij met die stedentrips, een goed idee. Hoe ver is Munchen? Hier gaat alles lekker, zie mijn aparte mail.
    Groet
    Herman

• 11 April 2006 - 18:47

Kyo:

Leuk wat foto`s te zien van Duidsland .
    En zo te zien gaat het leven zijn gangetje .
    Bierdrinken moet je oefenen anderhalf zou ik ook genoeg vinden .En waar blijft die foto van die griet!ja ja

• 12 April 2006 - 15:16

Marieke:

Hey merten, Keulen is ook aan te raden als stedentrip. Erg mooi.
    Groeten,
    Marieke

• 20 April 2006 - 10:13

Marije:

Heeeeeeeee Merten, goed bezig jongen! Ik ben alweer bijna thuus, nog anderhalve week en dan zitr het er alweer op voor mij :( En ik moet me even aansluiten bij de vorige spreker. Hoe meer bier, hoe beter... hahaha Met al dat lager bier wat ze hier hebben blijf je naar de wc gaan en wordt je toch niet dronken, makkelijk jeuh. Anywho, have fun daarzo en maak ze gek! Groetens, je buurmeisje